Colibri Lægstøtte 2-pak (Unisex)

Colibri Lægstøtte 2-pak (Unisex)

Her præsenteres den perfekte kombination af kompressionsstrømpe og lægbind. Hjælp dine lægge til at yde mere og undgå fiberskader.

Meget let og smidig lægbeskyttelse som afhjælper ømhed og træthed i musklen.

Lad ikke ømme lægge stoppe dig !

499,00 DKK

Læg i kurv

Mere info

Læggene er om noget kommet på arbejde i de senere år. Flere og flere har trukket løbeskoene ud af skabet, og det giver et ekstra pres på læggen. Det er nogle muskler som bliver max udfordret når man drøner ud over asfalten, spiller badminton eller fodbold. De mange kilometer på vejen eller retningsskift i hallen giver mange oplevelsen af meget ømme lægge, eller endnu værre, små fibersprægninger!

Colibri lægstøtte står som den perfekte kombination af en almindelig kompressionsstrømpe og et lægbind. Ved at tage det bedste fra begge verdener har Colibri kunnet levere en lægstøtte med 360 graders kompression, der som noget unikt, også giver støtte og varme til de oftest meget udsatte achillessener.  Med en særlig vævning leveres denne lægstøtte med en 7 gange stærkere kompression end andre mærker, og holdbarheden er til at få øje på.

Som et ekstra plus leveres alle modeller med de patenterede stykker stof (blå og røde) på indersiden der hjælper musklerne med at arbejde korrekt.

Lægmusklerne arbejder korrekt vertikalt (op og ned). Når man begiver sig ud i enhver form for løb, begynder de at arbejde horisontalt (fra side til side), og risikoen for overbelastning er markant øget. Studier fra Sant Cugat giver medhold i denne påstand og konkluderer at risikoen for belastningsskader er reduceret med op til 35 % ved brug af Colibri lægstøtte.

De fine stofstykker sammenholdt med kvalitets kompressionen giver achillessenen nogle tiltrængte pauser. Achillessenen er konstant på overarbejde, og det er derfor en kærkommen gave, at læggene ved brug af Colibri lægstøtte hjælpes til at arbejde korrekt således at trykket og presset på achilles mindskes.

Se med her på denne video der viser hvordan Colibri lægstøtte hjælper læggene til at arbejde korrekt.

Denne model (52300) er uden lynlås.

Bemærk, det er vigtigt at vaskeanvisningen overholdes så produktet bibeholder sine egenskaber.

8 andre varer i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også: