Colibri Tights Ankellængde - Høj talje

Colibri Tights Ankellængde - Høj talje

Tight med ankellængde og en enestående kompression der slutter tæt til kroppen og giver følelsen af fuld kropskontrol.

Hvad enten du er til løb, fitness, eller anden indendørs/udendørs aktivitet, så opfylder denne tight alle dine krav og ønsker til 100 % at fokusere på dig selv.

Med Colibri er du sikret ro til bare at give dig hen i din træning og nyde at kroppen arbejder for dig.

999,00 DKK

Læg i kurv

Mere info

Colibri er som tænkt til kvinder. Få tights har tidligere gået så langt for at indfange kvindekroppens anatomi og præsentere en sports beklædning der i den grad honorerer hendes behov.

Den skarpe kompression slutter tæt til kroppen og giver med det samme indtrykket af kvalitet og gennemtænkt pasform. 

Tidligere var det utænkeligt at finde en tight med så optimal kompression og pasform, uden at kroppens bevægelsesfrihed var limiteret. Men med den særlige vævningsteknik som kun Colibri anvender, er det nu muligt at bede om det hele på en gang.

Friheden til bevægelse er alfa og omega når det kommer til hvilken som helst træning, og det er netop essensen af denne tight!

For yderligere at optimere på komforten, leveres samtlige kvindemodeller både med høj og lav talje.

Som et ekstra plus skal også nævnes de patenterede stykker stof på indersiden. Både ved baglår (hamstrings) og forlår (quadriceps), ligger disse røde og blå stykker stof som hjælper musklerne til arbejde / ”afvikle” korrekt.

Musklerne arbejder korrekt vertikalt (op og ned). Når man begiver sig ud i enhver form for løb eller aktivitet, begynder de at arbejde horisontalt (fra side til side), og risikoen for overbelastning er markant øget. Studier fra Sant Cugat giver medhold i denne påstand og konkluderer at risikoen for belastningsskader er reduceret med op til 35 % ved brug af Colibri kompressionsbeklædning.

Kig med her og se hvordan musklerne hjælpes med Colibri.

Denne tight med længde til ankel (52105) er med høj talje.

Bemærk, det er vigtigt at overholde vaskeanvisningen, for at produktet kan bibeholde sine egenskaber.

9 andre varer i samme kategori: