Handelsbetingelser - Pro-Sport.dk

Handelsbetingelser

Vilkår
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Pro-Sport.dk ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Pro-Sport.dk Aps.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, VisaDankort og bankoverførsel, reg. nr. 9077 konto nr. 4579 513 751. Ved overførsel fra udlandet skal IBAN: DK2290774579513751 og BIC: SPNODK22 benyttes. Ved bankoverførsel kontakt Lars Jørgensen på lj@pro-sport.dk.

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms, hvis ikke andet er angivet.

Levering
Levering af varer fra Pro-Sport.dk ApS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Leveringstiden er typisk 1-4 hverdage, hvis varen er på lager i den ønskede farve/variant. Varen leveres med GLS til pakkeshop.

Fragt
Der er fri fragt for levering i Danmark.
Øvrige lande inkl. Grønland og Færøerne er fragten 125,00 kr.

Reklamation
Der gives i henhold til købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Hvis du ønsker at reklamere, skal din reklamation sendes sammen med fakturaen samt årsagen til reklamationen til vores adresse.

Returnering
Returvarer bedes sendes til: Pro-Sport.dk ApS, Egøje Byvej 17, 4600 Køge
Returnering skal altid ske efter aftale med Pro-Sport.dk ApS

Fortrydelsesret
Pro-Sport ApS yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Ved returnering har du pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.