Om Pro-Sport.dk - Pro-Sport.dk

VELKOMMEN TIL PRO-SPORT.DK

Pro-Sport.dk har enerettighederne på distribution af Colibri i hele Skandinavien. Colibri er uden tvivl det bedste mærke inden for intelligent sportsbeklædning. Vi har eksisteret siden 2009 og har gennem et tæt samarbejde med den store spanske tekstilfabrik Puntiblond været eksklusiv agenturholder for deres High-performance linje Colibri lige siden.Samarbejdet blev en realitet i 2009 da håndboldspilleren Lars Jørgensen vendte hjem efter 8 år som professionel i Spanien. Efter at være blevet præsenteret for produktet i sin daværende klub Portland San Antonio, var ønsket om et tættere samarbejde fra begge sider så stort, at et egentlig samarbejde blev en realitet. Lars Jørgensen er i dag direktør og medejer af Pro-Sport.dk.

Colibri udmærker sig ved en utrolig slidstærk kompression, der har sine fortræffeligheder fra en særlig 360 graders vævning der er op til 7 gange stærkere end andre kompressionsmærker. Ydermere er pasform og frihed til kun at fokusere på sin træning et gennemgående mantra i hele Colibri sortimentet. Således findes damemodellerne både med høj og lav talje, og BH ´en er til stadighed en af markedets letteste, uden at gå på kompromis med støtte og pasform.Tillige skal det også nævnes at Colibri adskiller sig fra andre mærker ved sine patenterede, muskelstyrende syninger på indersiden af tights´ne. Disse syninger hjælper udøverens muskler med at arbejde korrekt under udøvelse af sport, og mindsker i den grad risikoen for muskelproblemer, belastningsskader og lyskenproblematikker.

I takt med de stigende krav omkring beklædning i forbindelse med kamp, leveres alle korte tights til herrer i de fire basis farver: sort, hvid, blå og rød. Dette sikrer, at man som udøver ikke bliver tvunget væk fra brugen af sine yndlings tights, selvom man har en anden farve shorts på sit udebanesæt. Til damer er der ligeledes på de korte tights valget mellem sort, rød og blå.

Vores mål er at hjælpe atleter - uanset deres niveau og evner. Pro-Sport.dk vil levere det bedste udstyr inden for intelligent sportsbeklædning. Vi har med stor succes udbredt brugen af Colibri, blandt andet via succesfuldt samarbejde med nogle af de allerbedste eliteidrætsudøvere. Herunder ser du et lille udpluk af nogle af vore brugere.

Håndbold: Mikkel Hansen, Lars Jørgensen, Joan Cañellas, Kasper Irming, Albert Rocas, Niko Mindegia, Laszlo Nagy og mange flere....

Fodbold:  FC København, AaB, FC Midtjylland, Lyngby FC med flere. Tilmed en lang række af internationale og hjemlige profiler, herunder Andres Iñesta, Dani Alves og mange flere…

Badminton: Kamilla Rytter Juhl & Christinna Pedersen, Mathias Boe & Carsten Mogensen, Joachim Fischer med flere….

Men vi er aldrig tilfredse! Så hvis du kender en klub eller besøger en butik, hvor du ikke kan købe Colibri, så skriv til os på info@pro-sport.dk, og vi vil tage en snak med rette vedkommende og sammen skabe et endnu større kendskab til Colibri.

Vi vil også meget gerne høre fra dig med både ris, ros og gode råd, så vi hele tiden kan forbedre Pro-Sport.dk, og give dig en bedre oplevelse og service.

Pro-Sport.dk ApS
Egøje Byvej 17, 4600 Køge
CVR: 32 77 46 60
Tlf. 20 67 29 62
E-mail: info@pro-sport.dk